Direktlänk till inlägg 21 februari 2009
Häromdagen damp nya numret av Café ner i brevlådan. Det är lite av en höjdpunkt varje månad. Det här numret bjöd på något alldeles extra, nämligen en intervju med Per Morberg! Jag gillar Per Morberg stenhårt. Han såg dessutom riktigt snygg och fräsch ut på omslaget. Killen ser ju rätt bra ut i vanliga fall när han står och svettas över stekpannorna (har ni sett hans vader?!), men på den här bilden så är han något alldeles extra. Det kan vara frisyren som gör det. Han passar mycket bättre i det här lite kortare.
Jag gillar som sagt herr Morberg, och tittar på Vad blir det för mat? så ofta jag kan och kommer ihåg. Senast blev jag dock lite besviken. Han skulle bjuda på en kycklinglevermousse till förrätt. Jag har visserligen inte smakat, men jag förstår liksom inte hur man kan komma på tanken att vispa kött i en blender till det blir till en mousse. Varför vill man göra en sån sak? Jag hoppas verkligen att jag aldrig hamnar i den situationen att jag blir bortbjuden och blir serverad uppfluffat kött. Spare me, please!
Ja, ni läste rätt! Det här är det sista inlägget som skrivs här på Bloggplatsen. Jag har länge velat flytta bloggen men har backat pga av att jag vill ha hela min blogg samlad på ett och samma ställe. Med många andra bloggportaler så kan man flytta m...
Så hände det till slut. Det som jag har jobbat så hårt med att undvika. Silje rev Malte i ansiktet. Jag har den senaste tiden sprungit efter Malte och plockat bort honom varje gång han har krupit fram mot Silje där hon har legat i sin korg och ...
Äntligen tog jag tag i mig själv och pallrade mig upp runt halv sju för att direkt gå ner till träningslokalerna på torget. Tjoho! Jag har inte tränat något sedan vi blev sjuka i kräksjukan och det var ju några veckor sedan nu så det var på tiden. Sk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 |
8 | |||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 |
||||
|